Se videoer om voksendåb

Her finder du videoerne om voksendåb fra facebooksiden Daabsgaven i deres fulde længde. Nogle af videoerne er med uddybende bemærkninger og nye vinkler.

 

 “Når jeg lover, så holder jeg det, ellers lover jeg ikke”, Kirsten Larsens mand var dødeligt syg, og hun havde lovet ham, at lade sig døbe. Vejen til at holde det løfte lå dog ikke lige til højrebenet. Kirsten Larsen skulle først give hele hendes liv og tanker et eftersyn, for at finde ud af, om hun overhovedet troede. For at finde ud af det talte hun både med præsten Søren Bruun og sine nærmeste.
 

 

 Selvom man bare er 14 år, kan man godt være både vis og reflekteret. Milo har valgt at blive døbt, han vil gerne konfirmeres. Milo var meget i tvivl - så det startede lidt som et eksperiment.

 

 

 

 

Musikeren Peter Bastian døde efter kort tids sygdom i foråret 2017. Få år inden fik han besked om sin uhelbredelige sygdom og valgte at blive døbt i en alder af 72 år. Peter Bastians enke, Helle Skaarup, fortæller her historien om hans forhold til tro, kirke og dåb.

Læs nærmere om voksendåb