Torsdag d. 20. juni 19.30-21.00
HJEMME HOS...
UFFE GJERDING

Uffe Gjerding er en 77-årig teolog, der betragter sig som økumenisk (fælleskirkelig) globalist. Med opvækst i Israel og Genève blev han tidligt ført ind i en større verden under forandring, hvilket har præget ham som person og det han står for. I 30 år var Folkekirkens Nødhjælp Uffe Gjerdings arbejdsplads bl.a. med fokus på Mellemøsten, som står ham nært, og som han i lys af den aktuelle situation i Israel/Palæstina, især gerne vil fortælle mere om og drøfte denne aften.

Tilmeld dig Hjemme hos... Uffe Gjerding

Lidt om
HJEMME HOS...


På Frederiksberg bor der masser af mennesker, der har en historie at fortælle. Om en sag, hun brænder for; en rejse, der ændrede ham; en bog, et stykke musik, et teaterstykke, der blev anledning til mange overvejelser. En teologisk eller filosofisk eller politisk ide, der er afgørende og som må deles og drøftes med andre.

Salonen Hjemme hos... finder sted i et hjem, og kun en snes mennesker deltager. Du får rig lejlighed til både at lytte men også at byde ind og bidrage med de tanker, værtens fortælling inspirerer dig til. Her kan der tales tæt og intenst om det, der rører os. Her tror vi på noget så gammeldags som samtalens kraft og værdi.

Arrangementet har tidligere bl.a. været afholdt hos advokat Sys Rovsing, professor Steen Hildebrandt, teologistuderende Anna Andersen, sygeplejehistoriker Susanne Malchau Dietz , oversætter og forfatter Mogens Wenzel Andreasen og tidligere professionel cykelrytter og sportsdirektør Brian Holm.