Godtalk

GODTALK er tre videoer, hvor præster fra Frederiksberg går i kødet på eksistentielle hverdagsemner som skam, ensomhed og kunsten at holde pause - og de er ikke bange for at dele ud af egne erfaringer og oplevelserGODTALK er tre videoer, hvor præster fra Frederiksberg går i kødet på eksistentielle hverdagsemner som skam, ensomhed og kunsten at holde pause - og de er ikke bange for at dele ud af egne erfaringer og oplevelser.Sognepræst Lars Gustav Lindhardt: Hvornår skammer du dig?

Ingen af os slipper, vi skammer os alle sammen. Ind imellem er det næsten ikke til at holde ud - følelsen af skam, når vi har gjort noget hamrende dumt! Lars Gustav er præst på Frederiksberg og kender til at skamme sig, endda så meget, at han kan begrave sig selv i et dybt sort hul. For skam kan både være en med- eller modspiller i vores liv. Spørgsmålet er, hvad vi stiller op? Hør den unge præsts bud her.
 

 

 Provst Kirsten Jørgensen: Hvornår bruger du store dybe ord?

Har du nogensinde oplevet, at der var noget du manglede ord for? Måske endda noget vigtigt, som du ikke vidste, hvordan eller med hvem du skulle kunne tale med det om? Langt de fleste kan nikke ja til det spørgsmål - også provst på Frederiksberg Kirsten Jørgensen. Kirsten voksede op på landet, og her blev der sparet på ordene. Det havde en uheldig bivirkning - det kan du høre Kirsten fortælle om lige her.
 

 

 Sognepræst Annette Molin Brautsch: Hvornår holder du pause?

Hvornår var du sidst offline? Altså sådan helt ægte, hvor mobilen og computeren var slukket og du bare var til stede, gik en tur eller gik i pyjamas hele dagen? Det er ikke mange af os, der lige kan flå sådan en dag frem fra hukommelsen. Og det er ærgerligt, for det er vigtigere end nogensinde at huske at holde pause - det fortæller præst på Frederiksberg Annette Molin Brautsch. Se med lige her.